Samfundsfag

Mandlige stemmer til DF - hurtig hjælp!

06. september 2012 af Millemuk (Slettet) - Niveau: C-niveau

66% mænd stemmer og 34% kvinder stemmer på DF. Hvordan kan det være at flertallet er mænd?

Hurtig hjælp søges ;-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2012 af Singlefyren (Slettet)

Kvinder er lige fra barnsben af blevet opdraget til at drage omsorg, være søde ved, og behage andre mennesker. (Måske også genetisk? Måske pga. yngelpleje?)   Kvinder er dermed mere relations-afhængige end mænd. Man kan bl.a i børnehaver og folkeskolens mindste klasser se, at pigerne klamrer sig til de voskne og retter sig efter de andres meninger. 

 Da DF's pr-virkemidler mest af alt består i at nedgøre udlændinge, altså mennesker, falder dette ikke altid i god jord hos de omsorgsfulde 'søde piger.'

 Kvinder tænker og handler mere kollektivt end mænd. Man ser da også at dømte kriminelle næsten altid er mænd.

 Måske tænker kvinder også mere i helheder og nuancerer tingene, hvor DF ofte taler mere i sort/hvidt og appelerer til kortsigtede følelser (populisme) og spontanitet rent politisk.

Måske er en del mænd tiltrukket af "vi skal have stærke handlekrafige frontfigurer", som tør råbe højt og kalde en spade for en spade.

Det handler også lidt om langsigtet vs. kortsigtet planlægning, og planlægning vs. spontanitet. 70 % af alle sommerferie-rejser bookes af kvinder, måneder før mænd tænker på ferie.

 Man skal dog bemærke at individuelle forskelle indbyrdes mellem mænd og indbyrdes mellem kvinder er større end mellem kønnene. Jeg er selv om jeg er hankøn, meget planlæggende, eftertænktsom og kollektiv.


Skriv et svar til: Mandlige stemmer til DF - hurtig hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.