Matematik

Isoler x

12. september 2012 af LouiseBrammer (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x)=1000 ⇒ x*1,2=1000, og så isolere x.

 

Hvordan isolere man x?? hvad kommer resultatet til at blive. please hjælp mig lige hurtig


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Divider med 1,2 på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2012 af nielsenHTX

x*1,2=1000 ⇔ divider med 1,2

x=1000/1,2≈833,33


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2012 af 123434 (Slettet)

Et bud:

Hvis x*1,2=1000 ⇒ x=1000/1,2

 


Svar #4
12. september 2012 af LouiseBrammer (Slettet)

Tak alle sammen


Skriv et svar til: Isoler x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.