Matematik

Reducer

14. september 2012 af Bette02 (Slettet)

(x^2 - y^2)^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2012 af mathon

      
       du kender vel

                                      (a - b)2 = a2 - 2ab + b2


Svar #2
14. september 2012 af Bette02 (Slettet)

Men hvad når a og b er opløftet i anden? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2012 af mathon

 

                                      (x2 - y2)2   =   (x2)2 - 2·x2·y2 + (y2)2 ..............  

 

..................

    (an)p = an·p


Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.