Matematik

trekant

15. september 2012 af 123434 (Slettet) - Niveau: C-niveau

I trekant ABC er vinkel A = 52grader og længden af siden AB er 32,9. C er den rette vinkel, så C=90 grader

a) Bestem længden af siden BC

hos*sin(a)

32,9cm*sin(52)=ca 26 cm

Bestem arealet af trekanten

1/2*a*c*sin(B)

 1/2*32,9cm*sin(38)*26cm= ca 263 cm

Er mine udregninger rigtige?

Tak på forhånd.


Svar #1
15. september 2012 af 123434 (Slettet)

Rettelse:Hos*sin(A)

 


Brugbart svar (1)

Svar #2
15. september 2012 af exatb

Ja de er korrekte


Svar #3
15. september 2012 af 123434 (Slettet)

Tak Torben.


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.