Matematik

Pinligt!

11. september 2005 af LarsUlri (Slettet)
Jeg har et pinligt spørgsmål:

Hvor mang cm^2 er 1m^2 ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2005 af valentine (Slettet)

Når der står et to-tal bag ved skal du rykke kommaet dobbelt så mange gange.

Svar #2
11. september 2005 af LarsUlri (Slettet)

så det bliver - 100 ?

Svar #3
11. september 2005 af LarsUlri (Slettet)

100cm..?

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. september 2005 af LanioX (Slettet)

Der går 100cm på en 1m, så der går (100)^2 cm^2 på 1m^2

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. september 2005 af valentine (Slettet)

hvis du har 5 cm^2 = 0,0005 m^2

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. september 2005 af Therackoo (Slettet)

#2

nej...

100 * 100 = 10000

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#0: Der gælder, at

1 m = 100 cm

Altså har vi, at

(1 m)^2 = (100 cm)^2,
1^2 m^2 = 100^2 cm^2
1 m^2 = 10.000 cm^2

Svar #8
11. september 2005 af LarsUlri (Slettet)

vil det sige at svaret er 10000 cm?

Brugbart svar (0)

Svar #9
11. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

Wooow ... sikke dog en stak indlæg lige oven i hinanden :-)

Brugbart svar (0)

Svar #10
11. september 2005 af Therackoo (Slettet)

1 cm^2*10000 = 1m^2

#8 JA

Brugbart svar (0)

Svar #11
11. september 2005 af Therackoo (Slettet)

#8 Du skal ikke have "cm" med efter 10000....

:D
Therackoo

Brugbart svar (0)

Svar #12
11. september 2005 af valentine (Slettet)

Der mangler et nul i #5

Brugbart svar (0)

Svar #13
11. september 2005 af valentine (Slettet)

nåååå du vil have det omvendt. lige meget så

Svar #14
11. september 2005 af LarsUlri (Slettet)

jo jeg skal have cm med, fordi hvor mange cm^2 er m^2, det må da give 10.000 cm..

Svar #15
11. september 2005 af LarsUlri (Slettet)

hvad giver så dette: Hvor mange liter er 1m^2 ? 1000000000?

Brugbart svar (0)

Svar #16
11. september 2005 af Therackoo (Slettet)

#14 Nå, ja... korrekt... :D

Jeg tænkte på hvor mange gange mere, 1m^2 end 1cm^2 er...

min fejl... :D

Brugbart svar (0)

Svar #17
11. september 2005 af valentine (Slettet)

en dm^2 = en liter

Svar #18
11. september 2005 af LarsUlri (Slettet)

det hjælper mig ik så meget...

Brugbart svar (0)

Svar #19
11. september 2005 af Dominik Hasek (Slettet)

#17: Pas nu lige på: Liter er et rummål!

1 dm^3 = 1 liter.

Brugbart svar (0)

Svar #20
11. september 2005 af Therackoo (Slettet)

omregn 1 m^2 til 1 dm^2

1 dm^2 er 100 gange mindre end 1 m^2

Forrige 1 2 Næste

Der er 26 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.