Matematik
Parabel
11. september 2005 af
Ma(c) (Slettet)
Hey..
Jeg har en opgave jeg er gået total død i.. Den lyder som følger:
P = 2x^2 + 5x - 3
Beregn koordinatsættet til hver af parablens skæringspunkter med koordinatsystemets akser..
Er helt død i den.. Nogle der kan hjælpe??
Jeg har en opgave jeg er gået total død i.. Den lyder som følger:
P = 2x^2 + 5x - 3
Beregn koordinatsættet til hver af parablens skæringspunkter med koordinatsystemets akser..
Er helt død i den.. Nogle der kan hjælpe??
Svar #1
11. september 2005 af Waterhouse (Slettet)
Når parablen skærer x-aksen, må y=0, altså 2x^2 + 5x - 3=0.
Når den skærer y-aksen, må x være lig 0, det kan du så også sætte ind..
Når den skærer y-aksen, må x være lig 0, det kan du så også sætte ind..
Skriv et svar til: Parabel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
