Studievalg og videregående studie

studieliv med 12 taller

18. september 2012 af natasjah - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

 

Hvordan opnår man igennem studiet at få 12 taller.

Hårdt arbejde ,  lektielæsning og ingenfravær,  er vigtige,hvad man kan gøre for at øge karakteren især i matematik og fysik.

 

Jeg har brug for konstruktive forslag.

 

 

Mvh

Nalle


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. september 2012 af vejgeh (Slettet)

Det handler, synes jeg min erfaring siger mig, også om af og til at give slip på nogen af de ting, som man lærte i gymnasiet - som tit blev simplificeret lidt af hensyn til de svageste.. Find en læsegruppe, der ligesom dig er indstillet på at arbejde hårdt. Øv dig, og lav forberedelserne hjemmefra, det er supervigtigt, så du får erfaring med at udføre givne beregninger.

Derudover, skal du være indstillet på, at det er meget svært at undgå et 7-tal i ny og næ, fordi nogen eksamener er sværere end andre, og nogen kurser er dårligere tilrettelagt end andre.


Brugbart svar (1)

Svar #2
19. september 2012 af hellerup2900 (Slettet)

 - Deltag aktivt i undervisningen (prøv at være den der siger mest gennem hele modulet), på den måde vil læreren ligge mærke til dig. Uanset om det du siger er rigtigt eller forkert viser du at du engangemeret i undervisningen.

- Lav ALTID dine lektier, og brug god tid til dem (intet sjusk). Brug gerne længere tid på, at lære fysikkens og den matematiske del i forhold til læresætninger. Hvis du har svært ved de naturvidenskabelige fag, kan du melde dig til forskellige lektiecafeer på dit gymnasie eller i din kommune.

- Vis læreren, at du er opmærksom når han/hun taler. Stil meget gerne spørgsmål eller kom med indveninger, som derved visser dit overskud i timerne. Smil ALTID til læreren, og husk øjenkontakten. Du kunne eventuel hilse på læreren i starten af modulet og i slutningen (det ville glæde læreren).

- Sørg for at du har nogle i klassen, som du eventuel kunne arbejde sammen med i de store opgaver. Det må meget gerne være nogle af de elever med et godt snit (Undgå at arbejde sammen med kammerater, der er langt under dit snit). Dette er ikke ment ondt, men hvis du virkelig stræber efter de gode karakterer, så er dette nødvendig.

 

* Dette er nogle af disse tip, jeg selv bruger hver dag i gymnasiet, og det har givet gode resultater. Jeg går øjeblikket i 3'g, og har derfor afsluttet mange af mine fag i henholdvis C og B niveau med rene 12 taller og enkelte 10 taller. min afsluttende karakterer i gymnasiet så sådan her ud i de udvalgte fag:

AP: 12

NV: 12

SAMFUNDSFAG: 12

TYSK: 10

ENGELSK: 12

MEDIEFAG: 12

BIOLOGI: 12

FYSIK: 12

ERHVERVSØKONOMI: 12

Synes selv det går ret godt :)

 

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
19. september 2012 af YesMe

Kræver høj tænkning.

YesMe's love

- Du skal ikke spille dum, når du er dum. Derfor skal du spille klog, når du vil være klog.

- Du skal ikke gå til fest, når du ikke vil glemme din viden. Derfor skal du droppe det, når du vil have en frisk hjerne.

- Du skal ikke spilde tid, når du har noget at lave. Derfor skal du lave noget, der ikke er spild af tid.

- Du skal ikke være bagud, når du vil føre noget. Derfor skal du følge med, når du vil være nr. 1

- Du skal ............. mange ting. Derfor .......... mange ting.

Du kan godt finde ud af det selv.


Skriv et svar til: studieliv med 12 taller

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.