Matematik

-(x-3) - (-6+x) = ?

18. september 2012 af BrokenGirl (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan og hvad giver denne: -(x-3) - (-6+x) = ?

Jeg har valgt at sige x=1

HJÆLP!


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. september 2012 af HrQuantum (Slettet)

-(x-3) - (-6+x) =

-x -(-3) -(-6) -x =

-x + 3 + 6 - x =

-2x + 9

 


Svar #2
18. september 2012 af BrokenGirl (Slettet)

Mange tak - du har nu reddet mit liv :-D


Skriv et svar til: -(x-3) - (-6+x) = ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.