Matematik

FSA bermudatrekanten

19. september 2012 af Eriksen999 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg laver en opgave om bermuda trekanten og jeg kan ikke rigtig finde ud af opgave 1,4 og 6,5 håber i kan hjælpe mig :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Formuler de opgaver, du har problemer med sammen med en udførlig beskrivelse af din egen fremgangsmåde og resultater.


Svar #2
19. september 2012 af Eriksen999 (Slettet)

(1,1) Indtegn Bermudatrekanten på svararket.
Se vedlagte svarark


Kortet på svararket er tegnet i målestoksforholdet 1:15.000.000.
(1,2) Beregn afstanden fra San Juan til Hamilton.
10,5*150 =     1575,0 km


Danmarks areal er ca. 44.000 km².
(1,3) Angiv sidelængden på et kvadrat med arealet 44.000 km².
209,76*209,76 = 44.000,0 km² =   209,76

Også er jeg nået her til:


(1,4) Omregn kvadratets sidelængde til målestoksforholdet 1:15.000.000, og indtegn kvadratet i Bermudatrekanten.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

1.3 Angiv korrekt enhed for kvadratets sidelængde, 1.4 og omregn den så via målestoksforholdet til en længde på kortet

1cm svarer til 15.000.000cm = 150km


Svar #4
19. september 2012 af Eriksen999 (Slettet)

Ja ved godt at 1 cm svarer ttil 150, men hvad svarer 209,76 til?


Brugbart svar (0)

Svar #5
19. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

De 209,76km svarer jo så til en længde på kortet af størrelsen

1cm · 209,76km / 150km


Skriv et svar til: FSA bermudatrekanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.