Matematik

Mat.

19. september 2012 af STX2010 (Slettet)

Hvordan finder jeg skæringspunktet for:

 

f(x) = g(x)

 

15.98 * 1.0213= 18.98 *1.0054


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2012 af nielsenHTX

15.98 * 1.0213x = 18.98 *1.0054x

1.0213x / 1.0054x =18.98/15.98 ⇔ 

(1.0213 / 1.0054)x=18.98/15.98 ⇔ fortsæt selv.   (tag ln på begge sider)


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2012 af Andersen11 (Slettet)

Benyt, at ax / bx = (a/b)x . Isoler faktorerne med x og tag så log() på hver side.


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2012 af leibniz (Slettet)

Jeg vil anbefale dig selv at løse dine ligninger. Det er noget, man begyndte at lære i udskolingen i folkeskolen, og det er noget, du givetvis har haft på C-niveau sidste år. Du bliver ikke særligt dygtig af  at få folk til at lave 90% af din afleveringsopgave.


Skriv et svar til: Mat.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.