Matematik

komplekse tal

20. september 2012 af praveena (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

hej, nogen der kan hjælpe med følgende opgave: et kompleks polynomium q(z)=z^4 +1   angiv rødderne på formen a+ib..

 

har prøvet altid muligt..men får ikke noget brugbart..

venlig hilsen praveena


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2012 af NejTilSvampe

0 = z^4 + 1

z^4 = -1


Skriv et svar til: komplekse tal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.