Fysik

klods på skråplan

21. september 2012 af 11111111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa..

 

Er der nogen der kan hjælpe mig med opgave a?

 

på forhånd tak

Vedhæftet fil: Unavngivet.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. september 2012 af peter lind

a) Brug s = ½a*t2.


Brugbart svar (1)

Svar #2
22. september 2012 af mathon

a)
                          2·a·Δs = v2 - vo2

med
                  a = sin(30º)·g = (1/2)·g       og vo = 0

                          2·(1/2)·g·Δs = vkant2

                          vkant = √(g·Δs) = √((9,81 m/s2) · (1,25 m)) = 3,50 m/s

                 
                 


Skriv et svar til: klods på skråplan

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.