Matematik

Hvad er 7+8?

22. september 2012 af KristianMiles (Slettet)

Hvad er 7+8, hvis:

2+3 = 8

3+7 = 27

4+5 = 32

5+8 = 60

6+7 = 72

Hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2012 af Thesaurus (Slettet)

2+3=2*(3+1)=8
3+7=3*(7+2)=27
4+5=4*(5+3)=32
5+8=5*(8+4)=60
6+7=6*(7+5)=72
7+8=7*(8+6)=98


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. september 2012 af hesch (Slettet)

#1:  Har du bare gættet en løsning, eller er der et "system" hvorefter man kan regne lignende opgaver ?

Umiddelbart tænker jeg:  Er der flere løsninger ?


Skriv et svar til: Hvad er 7+8?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.