Matematik

Linær regression

23. september 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Jeg har denne ligning

Y= 0,0025x

X= årstal   de 0,0025= Mennesker i mia                            spørgsmålet er     

1)    Ifølge Biblen blev verden og dermed også mennesket (Adam og Eva) skabt for omkring 6000 år siden i år 4004 f. kr. </o:p>

 

o Hvornår blev mennesket skabt ifølge jeres model? </o:p>

                                                                           


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2012 af peter lind

Der mangler en del i den opgave. Du skal indsætte et x eller y, der svarer til at antal mennesker er 2


Skriv et svar til: Linær regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.