Matematik

Bestem B (10,25)

23. september 2012 af JulieGildsig (Slettet) - Niveau: B-niveau

En ret linie er givet ved ligningen:
y 2x + b
hvor b er en reel konstant 
Bestem b når det oplyses at punktet (10,25) ligger på linien.. 

Nogen der vil forklare mig det og hjælpe mig med opgaven?


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. september 2012 af mathon

 

                               y = 2x + b

                               25 = 2•10 + b........


Svar #2
23. september 2012 af JulieGildsig (Slettet)

b = 20 ?


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. september 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

nej b = 25 - 2·10


Svar #4
23. september 2012 af JulieGildsig (Slettet)

Så det skal stå sådan her:

y = 2*x + b
25 = 2*10 + b
b = 25 - 2*10
b = 5


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. september 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

Jeps... :)


Svar #6
23. september 2012 af JulieGildsig (Slettet)

Tak min ven :)


Skriv et svar til: Bestem B (10,25)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.