Fysik

SOS !!!!

24. september 2012 af Mambojo (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

En stuntman kører en bil med masse M=1200 kg op ad en rampe med en konstant hældning på α=?30?^0 i forhold til vandret. Rampen stopper brat, i en højde h=2,0 meter over jorden, og bilen fortsætter derefter ud i luften. Det øjeblik hvor den forlader rampen, svarer til tiden t=0, og bilens fart til dette tidspunkt betegnes v_0. Vi betragter i denne opgave bilen som en punktpartikel og ser bort fra luftmodstand.

Bilens ‘flyvetur’ varer en tid t^*, hvorefter jorden rammes i en afstand d fra rampen. Opskriv to ligninger som tilsammen relaterer t^* og d til V_x0  og V_y0. Ingen talindsættelse!

 

Jeg ved slet ikke hvad jeg skal gør med den her opgave... Sidder virkelig fast 

 

Please Hjææææælp !!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2012 af chr42 (Slettet)

Prøv at slå det skrå kast op.


Skriv et svar til: SOS !!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.