Matematik

Rødder regler

25. september 2012 af BabseBritta (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan er reglerne for kvadratrødder i forhold til, at fx √32 = 2√4?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2012 af nielsenHTX

der gælder at

√(a*b)=√(a)*√(b)

32=2*16=22*8=22*2*4=22*22*2 altså er

√(32)=√(4)√(4)√(2)=4√2


Skriv et svar til: Rødder regler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.