Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hvordan skal bilagene bogføres på kontoskitser?

27. september 2012 af MalouStella (Slettet)

Bilag 1:

Faktura fra Benny Djarlo A/S for køb af en Fiat-varebil = 121.747,00 kr.

+ moms = 30.436,75 kr.

- kortfristet lån hos Danske Bank = 50.000,00 kr.

Betalt med check = 102.183,75 kr.

Bilag 2:

Afdrag på lån = 50.000,00 kr.

Renter = 2.500,00 kr.

Gireret = 52.500,00 kr.


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2012 af christinacomaco (Slettet)

Hvilke konti har du?

Se vedhæftede fil.

Sådan ville jeg umiddelbart gøre.

 

MVH Christina

  

Vedhæftet fil:Mit bud.xlsx

Skriv et svar til: Hvordan skal bilagene bogføres på kontoskitser?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.