Matematik

Bestem arealet

27. september 2012 af xAmaliej (Slettet)

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave :-) 

 

På figuren ses grafen for funktionen f. Grafen for f afgrænser sammen med førsteaksen to punktmængder M1 og M2

(se vedhæft) 

 

Det oplyses at arealet M1 = 16/3 og at ∫-2f(x)dx =125/12

 

Bestem tallet  ∫-23 f(x)dx og bestem arealet af M2

 

Evt. nogle der kan hjælpe mig straks? For kan slet ikke lige finde ud af hvordan jeg skal løse den her. På forhånd tak :-) 

Vedhæftet fil: Doc1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2012 af SuneChr

Int [-2 ; 3]    =   Int [-2 ; 0]   +   Int [0 ; 3]  =  125/12

hvor  Int [-2 ; 0]  =  - 16/3


Svar #2
27. september 2012 af xAmaliej (Slettet)

Hov mete selvfølgelig at det var  ∫-20 f(x)dx at der skulle bestemmes.

 

Forstår det ikke lige helt. Altså hvordan kan det bare give 125/12 ?? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. september 2012 af Sl3pP1 (Slettet)

for det har du jo selv skrevet... eller er det forkert?


Skriv et svar til: Bestem arealet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.