Studievejledning

Biologi A-Bioteknologi A, det samme?

29. september 2012 af Jylla (Slettet)

Hej alle sammen!
Jeg er begyndt på gymnasiet, og jeg har valgt den biologiske linie! 
Mine planer efter gym er at læse til veterinærmedicin.

Der står dog at man skal have haft bioteknologi på A-niveau for at komme ind.. Såå, mit spørgsmål er, om Biologi på A niveau går ind under bioteknologi?? Eller er det 2 helt vidt forskellige fag?!
 

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. september 2012 af Maksilkemi (Slettet)

Det 2 forskellige ting, biotek A er biologi/kemi b 


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. september 2012 af Maksilkemi (Slettet)

Men biotek linjen er utrolig svær kan jeg fortælle dig, men det burde være muligt at komme ind, hvis man har matfyskemi linjen


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. september 2012 af vejgeh (Slettet)

Biologi A er ikke adgangsgivende til noget som helst, nej. Bioteknologi dækker, som #1 siger, over både kemi b og biologi b. Jeg ved ikke om det passer at bioteknologi A-linjen er utroligt svær, men lad dig ikke skræmme. Hvis det er nødvendigt for at du kan komme ind på din drømmeuddannelse er det måske værd at overveje, ikke?


Brugbart svar (1)

Svar #4
01. oktober 2012 af hellerup2900 (Slettet)

Det er en skrøne at Bioteknologi skulle være sværere end de andre linjer.. Synes nu selv den er meget nemt, og er selv 3g'er ... MatFysKemi virker som om de har det svært  !!!


Brugbart svar (1)

Svar #5
01. oktober 2012 af Maksilkemi (Slettet)

Matfysikkemi er jo nem, bioteknologi er blevet erklæret som den sværeste, da næsten ingen får 10 og 12 til eksamenen, da kravet er så højt ;)

Brugbart svar (1)

Svar #6
01. oktober 2012 af vejgeh (Slettet)

#5, Det har nok nærmere noget at gøre med, at underviserne ikke ved, hvad de skal forvente af eleverne, fordi faget er så relativt nyt.


Svar #7
03. oktober 2012 af Jylla (Slettet)

Tak for alle de brugbare svar!
Jeg har valget mellem at have bioteknologi A, eller Kemi på b for at komme ind på studiet... Og siden mit gym ikke har biotek, så vælger jeg selvfølgelig kemi :-)! Jeg håbede bare på, at Biologi på A var det samme som biotek, fordi jeg har den biologiske-linje! (Og ikke Biotek-linje som det lyder til at de fleste af jer har misforstået)


Brugbart svar (1)

Svar #8
03. oktober 2012 af hellerup2900 (Slettet)

Til alle jer der "tror" at Bioteknologi er "hardcore", så tro om igen! Har selv bioteknologi A og skal bare lige sige, at det er ret så nemt. Handler basisk bare om kemi/biologi på et c + b niveau ....

 

Har desuden været op til årsprøve i Bioteknologi og fik 12 ... Easyyy!


Brugbart svar (1)

Svar #9
03. oktober 2012 af Maksilkemi (Slettet)

Du har ikke engang styr på hvad biotek er. Det er biologi og kemi på B OG IKKE KEMI C... Og måske er dine lærer milde, har selv faget og ingen i klassen kan få 12 og har selv et snit på 11.. Så du skal nok tro det er dine lærer som er milde ;)

Brugbart svar (1)

Svar #10
03. oktober 2012 af Maksilkemi (Slettet)

Hellerup, det er da utrolig fedt at du i denne traad paastaar at have biotek, hvorimod i en anden traad skriver at du har matfyskemi :) hold da op maa jeg nok sige

Brugbart svar (1)

Svar #11
03. oktober 2012 af Lipase (Slettet)

Skal bare sige har haft biotek i 2 år og må indrømme at hvis man ikke har VIRKELIG interesse for faget kan man godt gå død i det. Havde 2 gode lærer som forklarer svære ting på en måde der var nem at forstå. Selvom de stod og snakkede i 5-10min og nogen sagde de ikke fattede nået blev lærerne ikke stødt af det, tværtimod glade de kan forklare det på en anden måde.

Du skal vælge det du kan lide og for mit vedkommende var valget af biotek en fejl, da jeg syntes niveauet var temmelig højt.

Sorry for wall of text


Skriv et svar til: Biologi A-Bioteknologi A, det samme?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.