Matematik

rodden

01. oktober 2012 af MajaStøve (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

- Jeg forstår ikke det her spørgsmål, er der nogle der vil hjælpemig der heller ikke andre jeg kender der helt forstår det.

Hvad er rodden af : 8 i 1. 10 i 4. 10 i 2. altså protens.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

Det hedder potens. Der menes helt sikker kvadratroden i dette tilfælde.


Svar #2
01. oktober 2012 af MajaStøve (Slettet)

tak :)

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2012 af mathon

 

 

              √(8) = √(22•2) = √(22)•√(2) = 2√(2)

              √(104) = √((102)2) = 102 = 100

              √(102) = 10


Skriv et svar til: rodden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.