Matematik

x^2 + x^3 =?

02. oktober 2012 af Hijsa

Hejsa!

Kan man godt plusse to x'er når de står opløftet i noget?

Fx. x3+x2+x = x6

Er det rigtigt?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. oktober 2012 af nielsenHTX

NEJ det gælder kun hvis du ganger dem

tag bare 33+32+3≠36

x3+x2 kan ikke reduceres mere, men du kan sætte x2 uden for en parentes.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. oktober 2012 af matamatika (Slettet)

er det ikke
x5+x?


Svar #3
02. oktober 2012 af Hijsa

Okay, tak for hjælpen.


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er ikke korrekt.


Skriv et svar til: x^2 + x^3 =?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.