Matematik

Matematik - Cylinder radius

02. oktober 2012 af hasena (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle :-)

 

 

Jeg sidder med det problem, at jeg skal finde radius af en cylinder... og jeg er gået i stå der hvor jeg skal isolere R. 

Hvordan isoler man..

På forhånd tak :-))

 

her er tallene:

Højde: 11cm

Rumfang: 3810

 

From Russia with Love :-)

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Opstil udtrykket for rumfanget af cylinderen. Isoler radius i udtrykket og indsæt de kendte størrelser.

Hils tilbage i Russia.


Svar #2
02. oktober 2012 af hasena (Slettet)

Hehhe..

 

men hvordan isoler man R'et? 

Indtil videre, har jeg det her :-)

3810/34,55 =3.14* R^2*11/34,55

 

 

"At falde er ingen skam, men at blive liggende er"

 

From Russia With Love :-))


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Man har

V = π·r2·h , så

r = (V/(π·h))1/2


Skriv et svar til: Matematik - Cylinder radius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.