Matematik

integralregning

15. september 2005 af Philantropist (Slettet)

jeg skal bestemme den eksakte værdi af tallet ∫dx (hvor 1 er den nedre og 2 den øvre grænse)

integranden er der ikke => stamfunktion en konstant? i så fald er værdien så ikke nul?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2005 af Duffy

∫ betyder "integral-tegn" -
"Character Entity References Defined in HTML 4.0"

Men det virker ikke her (suk!)


Altså

Sdx = S1dx = 1*x^1 + k = x + k


Duffy

Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.