Matematik

f'(x)=-3

09. oktober 2012 af Alexander231 - Niveau: B-niveau

Hvordan løses denne, når funktionen hedder f'(x)=-x^(-2)+2•x


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. oktober 2012 af peter lind

løs ligningeen -x-2+2x=-3


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. oktober 2012 af Andreww (Slettet)

Brug at:

(xa)' = a·xa-1

Hov, - jeg læste det som at du "bare" skulle differentiere funktionen. Beklager. Gør som #1.


Svar #3
09. oktober 2012 af Alexander231

Jeg har fundet ud af det nu! Tusind tak for hjælpen endnu en gang Peter Lind mfl. !

 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. oktober 2012 af YesMe (Slettet)

#3

Hvad "mfl."? Var det virkelig så svært at nævne Andreww til, når der kun var to personer, der hjalp dig med det her?


Skriv et svar til: f'(x)=-3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.