Matematik

Retning af Matematik

10. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej er der nogen der kunne give sig tid til at rette 50 små matematikopgaver?

Skriv bare i forrumet hvis du vil.

Det ville bare være rigtig dejligt.

Mange venlige hilsner

Nina

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2012 af Euroman28

prøv og tryk dem ind.

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #2
10. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

Okay den vedhæftede fil indeholder opgaverne og her er mine svar:

 1 x=5

2 x=4

3 18000

4 3200

5 3

6 -10

7 2

8 34

9 158,50

10 6

11 3,10

12 0,73

13 9

14 1,44

15 -9

16 3a-9

17 28-8a

18 45

19 1215

20 882

21 2,3,5,7,11,13,17,19

22 -2,3

23 4 cm

24 10 cm2

25 spejl trekanten har jeg rigtig

26 8

27 158

28 -10

29 118

30 18

31 4

32  8

33 2

34 30

35 340

36 60

37 30

38 180

39 1800

40 50

41 100

42 x=3

43 x=4

44 57

45 20

46 firkant, trekant, cirkel, firkant, firkant, trekant, cirkel, osv

47 har rettet

48 har rettet

49 1,2,4,8,16

50 3,2

 

Mvh Nina

 

Vedhæftet fil:Matematik.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. oktober 2012 af Euroman28

1) korrekt

2) korrekt.

3) Tja nok nærmere 17670

4) nok nærmere 3300

5) korrekt

6) korrekt

7) korrekt

8)34.15
 

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #4
10. oktober 2012 af Ninsemus (Slettet)

mange tak

har du også lyst til at rette resten?

 

Mvh. Nina


Skriv et svar til: Retning af Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.