Matematik

spørgsmål

10. oktober 2012 af hehehej (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej, jeg har fået en opgave om, at regne dette ud. 
8% af 1250= hvilket er 1000 hvad den 8% er 125.. Skal jeg så skrive 1000 eller 125? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. oktober 2012 af nielsenHTX

8% af 1250 er ikke 1000 eller 125...

8% af 1250 er 1250*0,08=...?

#3 resultatet er 100


Svar #2
10. oktober 2012 af hehehej (Slettet)

hov 100*


Svar #3
10. oktober 2012 af hehehej (Slettet)

skal jeg så skrive 100 som resultat eller trække 100 fra de 1250? 


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. oktober 2012 af KattenKetty (Slettet)

1250/100*8= 100
Resultatet er 100 :-)


Skriv et svar til: spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.