Matematik

Hjæææælp x^3-5x^2+3x+6=0

10. oktober 2012 af schulle95 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Spørgsmålet lyder sådanne: Undersøg om 2 er løsning til ligningen x^3-5x^2+3x+6=0
 

Jeg har fået dette resultat 36 men ved ikke om jeg har regnet rigtigt.

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2012 af nielsenHTX

du undersøger det ved at indsætte x=2 i din ligning, det er en løsning hvis lighedstegnet holder altså er

2^3-5*2^2+3*2+6 =0 ?


Skriv et svar til: Hjæææælp x^3-5x^2+3x+6=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.