Matematik

isolere x

11. oktober 2012 af tuaaan (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej hvordan isolere jeg denne funktion

80000 / (6000  * kvadratrod x) = 1,65


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. oktober 2012 af Krabasken (Slettet)

80000 = 1,65 * 6000 * kvr(x)

80000 / (1,65 * 6000) = kvr(x)

40 / (3 * 1,65) = kvr(x)

x = (40/(3*1,65))2

;-)

 


Svar #2
11. oktober 2012 af tuaaan (Slettet)

mange tak for det hurtige svar :)

men hvad sker der i linje 3. siden du bruger tallet 40 og 3.


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2012 af Krabasken (Slettet)

Jeg forkorter brøken med 1000 og med 2 :-)


Svar #4
11. oktober 2012 af tuaaan (Slettet)

okay! mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: isolere x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.