Matematik

Hjælp til mat opg.

11. oktober 2012 af Simon888 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser man den vedhæftede opgave?

 

i opgave a tænker jeg, at man vel skal sætte 0 og 8pi ind på t's plads og så finder man y værdien og mindsteværdien er vel så y(0) <t og størsteværdien er y(8pi)<t eller er det forkert?

Vedhæftet fil: Mat opg..doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

y=2*sin(1/2t-1) find max/min ved at sætte y'=0


Svar #2
11. oktober 2012 af Simon888 (Slettet)

super. Hvordan løser man opgave c)? Skal man også diferentiere i den?


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Løs ligningerne y = 1 og y = -1 hver for sig.


Svar #4
14. november 2012 af Simon888 (Slettet)

sorry. forkert opslag

Vedhæftet fil:Integralregning.docx

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Man skal bestemme stamfunktionen

∫ (x3+1) / (x4 + 4x -7) dx

Benyt substitutionen t = x4 + 4x -7 , dt = 4·(x3 + 1) dx .


Svar #6
14. november 2012 af Simon888 (Slettet)

Jeg forstår det ikke. Skal man ikke dif. t, ligesom jeg har gjort, så  dx=1/(4x^3+4)*dt?

 


Svar #7
14. november 2012 af Simon888 (Slettet)

Ligegyldigt. jeg har set det nu. Tak fo hjælpen. :-)


Skriv et svar til: Hjælp til mat opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.