Matematik

Vektorer

12. oktober 2012 af fedtmule6 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Givet to vektorer i planen vektor A (5 over 2) og vektor Ct (2t over t-3) (t tilhører alle reelle tal)

Bestem længden af den korteste af diagonalerne i det parallelogram, der udspændes af vektor A og vektor C2

 

Hjælp!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2012 af mathon

 

                       5                     4
               a = (   )         c2 = (    )
                       2                    -1

 

        |a + c2|2 = (92+11) = 82       a + c2 = √(82)

        |a - c2|2 = (12+32) = 10        a - c2 = √(10)

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. oktober 2012 af mathon

korrektion af #1

 

                       5                     4
               a = (   )         c2 = (    )
                       2                    -1

 

        |a + c2|2 = (92+11) = 82       |a + c2| = √(82)

        |a - c2|2 = (12+32) = 10        |a - c2| = √(10)

 


Svar #3
12. oktober 2012 af fedtmule6 (Slettet)

tusind tak, sikke behjælpelig du er herinde!


Skriv et svar til: Vektorer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.