Matematik

Opgave 13. omskriv decimaltallene. hjælp

14. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)
a. 3,65 m =______m______cm b. 1,08 m =______m______cm c. 90,0 m =______m______cm

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. oktober 2012 af SuneChr

De to cifre (decimaler) til højre for kommaet i et meter-udtryk, angiver antal centimeter.

Fordi 1 cm = 0,01 m

3,65 kan også skrives    3 + 65/100     Vi har   1 cm = 1/100 m        65 cm = 65/100 m


Svar #2
14. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)


Svar #3
14. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

Takker. :-)

Svar #4
14. oktober 2012 af Jonas12133 (Slettet)

opgave B. Forstod jeg ikke hel...kan du hjelpe med den?

Skriv et svar til: Opgave 13. omskriv decimaltallene. hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.