Matematik
Integralregning
17. september 2005 af
Tiiinna (Slettet)
Håber nogle kan hjælpe! - Det drejer sig om opg. 265 i mat 3H.
Jeg kender ikke funktionsudtrykket, men ved at der er nulpunkt i 0 og -2, og at arealet under x-aksen(hvor -2 og 0 er grænserne) er 13.
- Hvordan kan jeg så løse S(f(x))dx(øvre grad = 0, nedre grad = -2)?
Håber en eller anden kan hjælpe?!
Jeg kender ikke funktionsudtrykket, men ved at der er nulpunkt i 0 og -2, og at arealet under x-aksen(hvor -2 og 0 er grænserne) er 13.
- Hvordan kan jeg så løse S(f(x))dx(øvre grad = 0, nedre grad = -2)?
Håber en eller anden kan hjælpe?!
Svar #1
17. september 2005 af Duffy
nulpunkt i 0 og -2, og at arealet under x-aksen(hvor -2 og 0 er grænserne) er 13.
- Hvordan kan jeg så løse S(f(x))dx(øvre grad = 0, nedre grad = -2)?
...værs'go:
0
S(f(x))dx = -13
-2
Duffy
- Hvordan kan jeg så løse S(f(x))dx(øvre grad = 0, nedre grad = -2)?
...værs'go:
0
S(f(x))dx = -13
-2
Duffy
Svar #2
17. september 2005 af Tiiinna (Slettet)
Aarh, mente også at jeg skal løse det S(f(x))dx..Altså hvor der ingen grænser er! Sorry.. forslag?
Svar #3
17. september 2005 af Epsilon (Slettet)
Du mener øvre og nedre _grænse_ (ikke grad).
Hvad mener du med, at du skal "løse" S[f(x)]dx ? Kan vi lige få hele opgaveformuleringen ordret (inklusive de stillede spørgsmål)? Jeg har ikke omtalte bog.
//Epsilon
Hvad mener du med, at du skal "løse" S[f(x)]dx ? Kan vi lige få hele opgaveformuleringen ordret (inklusive de stillede spørgsmål)? Jeg har ikke omtalte bog.
//Epsilon
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
