Engelsk

Engelsk eksamen 9. Klasse

19. oktober 2012 af Mig_dig_du (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej

Hvad er prøvespørgsmålene i engelsk eksamen 9 klasse? Og er der mere end et spørgsmål i løbet af de 8 minutter man har en samtale i gang eller er det kun 1 spørgsmål? Hvad kan et eksempel på et prøvespørgsmål være?


På forhånd :)

Brugbart svar (1)

Svar #1
20. oktober 2012 af wasp88 (Slettet)

Tænker du på den mundtlige eller den skriftlige? 

 

Den mundtlige er vel en samtale om et emne, eller det var det i hvert fald da jeg gik op i sin tid. :) 


Brugbart svar (2)

Svar #2
20. oktober 2012 af Challenge24 (Slettet)

Nu går jeg vel ud fra du mener den mundtlige. 

Jeg var oppe sidste år, det var slet slet slet ikke så slemt som folk fik det til at lyde som.

Du vælger et emne blandt 5 emner, som din lærer har stilt op. Vi havde Apartheid, Amish, Growing Up og så kan jeg ikke huske mere..

Når du har valgt dit emne, skal du vælge et ''underemne'' og derfor skal du lave en disposition som din lærer skal underskrive. Det er det ENESTE du må tage med ind når du skal til eksame.

Du går ind i 5 minutter og fremlægger dit oplæg. Efter de 5 minutter har lærer og censor ret til at spørge ind omkring dit oplæg. Efterfølgende trækker du et spørgsmål i et af de 5 emner (Dog ikke det emne du har valgt at skrive om) Spørgsmålet svarer du så på, (husk nu at læse op på pensum) 

Efterfølgende bliver du sendt ud for døren, lærer og censor snakker og beslutter en karakter.

Du bliver indkaldt 2 minutter efter, og får din karakter. 

Du spørger om hvilket slags spørgsmål der kunne komme, her er hvad jeg trak: ''What choice do the amish teenagers have to make when they turn 16?'' Min lærer var så flink, at han havde lovede os at hjælpe os igennem billeder. Så på mit spørgsmål var der et billede af to unge drenge med et skilt hvor der stod ''RUMSPRINGA'' det var nemt nok.

OG JA, DET ER KUN ET SPØRGSMÅL DU TRÆKKER.


Brugbart svar (2)

Svar #3
20. oktober 2012 af Kath0016 (Slettet)

Lærer: vælg det emne, I synes, er det sværeste, for så får i emnet uddybet, og spørgsmålet til eksamen bliver let at besvare. 

Mig: jeg vælger det emne, jeg synes, er mest interessant, så det det bliver 10 fede minutter, jeg skal snakke selvstændigt i. Spørgsmålet bliver hverken det sværeste eller lettelse - du trækker mellem alle emner, så husk at have læst godt på alle emner. 

Jeg var oppe i 2010, og jeg valgte emnet Shakespeare, fordi det er superinteressant for mig. Jeg talte 10 minutter, inden jeg trak spørgsmålet: "What do think Martin Luther King has meant to the world today?", og så begyndte jeg at fyre alt af, jeg vidste om Martin Luther King. Men de fiskede meget efter perspektiveringen - hvordan er samfundet i dag? 

Jeg ved ikke, om det var nogen hjælp. 

Hilsen Stine


Svar #4
20. oktober 2012 af Mig_dig_du (Slettet)

Mange tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Engelsk eksamen 9. Klasse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.