Matematik

f(x) ?

22. oktober 2012 af s2000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Heey :)
Det ville være dejligt om nogen kan hjælpe mig med det her, jeg forstår ikke hvad jeg skal gøre? 

opg 68.

a=0,5 , c= -2 og grafen går gennem punktet (5,3) ???

 

Det står bare sådan i opgaven, som jeg har fået. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Det drejer sig sikkert om at finde forskriften for et 2.-gradspolynomium f(x) = ax2 + bx + c , hvor man kender a og c, og så kan bestemme b ud fra oplysningen f(5) = 3 .


Svar #2
23. oktober 2012 af s2000 (Slettet)

Ja det var nemliga sådan :)
Tak for hjælpen.  :) 


Skriv et svar til: f(x) ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.