Fysik

elektromagnetisk bølge

23. oktober 2012 af adab (Slettet) - Niveau: B-niveau

f) Bestem bølgelængden af en elektromagnetisk bølge, der har frekvensen 1019 Hz. Hvilken slags stråling er det?

Hvordan udregner jeg dette


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. oktober 2012 af Jerslev (Slettet)

#0: Hint: Overvej, hvor hurtigt en EM bølge bevæger sig.


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. oktober 2012 af mathon

 

                                                         λ • f = c

                                                         λ = c / f

 

                                                         λ = (3·108 m·s-1) / (1019 s-1)


Skriv et svar til: elektromagnetisk bølge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.