Matematik

Reducering

23. oktober 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe mig , fordi vil virkelig gerne kunne forstå at reducerer

Reducerer følgende udtryk
  (3a^2*a^(-3)*a^5)/(6a^3*a^(-2) )*a^(-1)

/ = brøkstreg


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2012 af mathon

 

                3a2-3+5-3+2-1 / 6   =   2-1·3·a2 =  (3/2)•a2


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. oktober 2012 af hesch (Slettet)

(3a2*a-3*a5)/(6a3*a-2 )*a-1 =

3a2-3+5 / 6a3-2 *a-1  =

3a4 / 6a * a-1 =

0,5a3 *a-1 =

0,5a2


Svar #3
23. oktober 2012 af jonasbay123 (Slettet)

Mange tak Mathon , kan du sætte lidt ord bag ?


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.