Matematik

Koordinatsæt

23. oktober 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Jeg har det altid svært med en koordinatsystemerne og koordinatsæt. Og har en opgave for til imorgen !!

Det kunne være mega fedt hvis i er bedre til det end jeg, og kunne hjælpe mig :-)

 

Jeg skal skrive hvad kordinatsættet er til punktet A =

 

I forholdet til linjestykket AB er m =

1. vinkelhalveringslinje 2. midtnormal 3. median 4. parallel linje

 

Tegn en figur der både har linjestykket AB og m som symmetriakser?

 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Prøv at formulere hele opgaven. Der er sikkert også en figur til opgaven.


Svar #2
23. oktober 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Her er et billede af koordinatsættet :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du skal aflæse koordinatsættet for punktet A. Aflæse x-koordinaten og y-koordinaten.

Linien m er tegnet på en ganske speciel måde i forhold til liniestykket AB. Du skal så afgøre, hvilken af de fire muligheder, der er korrekt, ved at benytte, hvad du har lært om de fire begreber.


Svar #4
23. oktober 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Vil det så sige at koordinatsættet til punkt A er = ( 3,5 )

Midtnormal?

 


Brugbart svar (0)

Svar #5
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#4

Nej, det er ikke korrekt. Du har ikke aflæst x-koordinaten korrekt. Du skal se på punktet A alene.


Svar #6
23. oktober 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

Så det vil sige = ( 1,5 ) ?


Brugbart svar (0)

Svar #7
23. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

#6

Ja, det er rigtigt.


Svar #8
23. oktober 2012 af Havetolearnmath (Slettet)

super :-)


Skriv et svar til: Koordinatsæt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.