Matematik

Differentialregning - hjælp?

26. oktober 2012 af Piratskinkeflankesteak (Slettet)

Bestem f'(x) når

f(x)=2x

f(x)=x^2

Jeg forstår ikke helt hvordan man skal gøre det her? nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2012 af mathon

 

   

Bestem f '(x) når

        f(x) = 2x

                f '(x) = 2


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2012 af Mambojo (Slettet)

 f'(x)=2

f'(x)=2x


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2012 af PeterValberg

du skal bruge regnereglen:

hvilket betyder:

da x0 = 1

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Differentialregning - hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.