Matematik

TI-InterActive

28. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :-)

Nogen, som er gode til TI-InterActive, som måske kan guide mig lidt?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2012 af PSXL

Hvad har du problemer med? Kan måske hjælpe :-)


Svar #2
28. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet)

Jeg skal beregne f'(x)

f(x) = ln(x) * 5x^2

Jeg åbner mathbox

f(x)=:ln(x)*5x^2 enter

så siger done

Jeg åbner mathbox igen for, at beregne f'(x)

df(f)x)) enter

så giver den mig bare df(5*x^2*ln(x))

det er jo ikke f'(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2012 af PSXL

Nu er jeg ikke selv nået til f'(x)-funktioner, men har du prøvet at "solve" den? Altså solve(indsæt ligning her,f'(x))?


Svar #4
28. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet)

Nåe, okay.
Det vil ikke give mening så, men mange tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2012 af mathon

 

                 Define f(x) = ln(x)*5x^2 |x>0
                 Define g(x) =d(f(x),x)        

                             tast g(x)                 display: 10x·ln(x) + 5x = 5x(2ln(x) + 1)


Svar #6
28. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet)

Jeg bruger programmet på computer. Gør det nogen forskel?


Brugbart svar (0)

Svar #7
28. oktober 2012 af mathon

  prøv det


Svar #8
28. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet)

g(x)*display:10*x*ln(x) + 5*x=5*x(2*ln(x) + 1) så laver den gange i mellem g(x) og display :S

 


Svar #9
28. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet)

og siger sig EVAL ERROR: Domain error

 


Brugbart svar (0)

Svar #10
28. oktober 2012 af mathon

det har du misforstået
         

     

                 Define f(x) = ln(x)*5x^2 |x>0
                 Define g(x) =d(f(x),x)        

                <tast>             g(x)

                                                (displayet viser nu)  10x*ln(x) + 5x


Svar #11
28. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet)

så siger den

d(5*x^2*ln(x), x)


Svar #12
28. oktober 2012 af matematiklytter (Slettet)

??

 


Skriv et svar til: TI-InterActive

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.