Matematik

Matematik.....Hjælp

28. oktober 2012 af AlmaAganbegovic (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej jeg skal finde ud hvor mange procent en hjemtur var dyrere end udturen.?

Udturen: 4396

Hjemturen: 4700

-Tak på forhånd. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2012 af mathon

 

              dyrere (4700 - 4396) = 304

dyrere end udturen
altså dyrere vurderet i forhold til
udturen

forhold     
                 dyrere     304                      6,915
                 -------- =  ----- = 0,06915 =  ------- = 6,915% ≈ 6,9%
                  udtur     4396                       100

 

 


Svar #2
28. oktober 2012 af AlmaAganbegovic (Slettet)

Det er i procent jeg skal finde det?


Skriv et svar til: Matematik.....Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.