Matematik

f(x) x 1 (ikke = ) f(x)???

28. oktober 2012 af Isbilen4 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.

Min lektor sagde den anden dag at der findes funktioner der gange med 1 ikke giver funktionen selv.
Er bare lidt nysgerrig. evt nogen der kan komme med et navn på en lov eller noget, så man kan undersøge emnet nærmere??


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du skal nok starte med at citere din lektor korrekt og angive den nærmere sammenhæng.

For ethvert reelt tal a gælder der, at a·1 = a .


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. oktober 2012 af Arkimedesanton (Slettet)

Jeg tror det omhandler differentialligning, hvor en funktion ganget med 1. Giver f'(x) = a ???
Mit bud, not sure.

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. oktober 2012 af YesMe (Slettet)

Hvad som helst, der ganger sig med 1, giver hvad som helst.


Skriv et svar til: f(x) x 1 (ikke = ) f(x)???

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.