Matematik

Reduktion

30. oktober 2012 af Missperfec (Slettet)

Er dette rigtig løst?

 

(a-b)2 * (a+b)2

 

a-b* a-b + a+b* a+b

4a 0b


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2012 af mette48 (Slettet)

Nej det er noget rod og du glemmer parenteserne og hvad de betyder

(a-b)2=(a-b)(a-b)         alle led i første parentes ganges med alle led i anden parentes

a2-ab-ab+b2

(a+b)(a+b)=a2+ab+ab+b2

jeg er i tvivl om du vil gange disse resultater med hinanden eller lægge dem sammen


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. oktober 2012 af Copyfokking

Desværre nej:(

(a-b)2 = a+ b2 - 2ab

(a+b)2 = a2 + b2 + 2ab

 

Håber du kunne bruge det til noget :))


Svar #3
30. oktober 2012 af Missperfec (Slettet)

Er stadig ikke med, giver resultatet så bare a2 +b2 + a2+ b2


Brugbart svar (0)

Svar #4
30. oktober 2012 af Copyfokking

Hvis det er det sidste du skrev er det bare:

a2 +b2 + a2+ b2 =   2a2 + 2b2 :)


Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.