Matematik

Hvorfor?

04. november 2012 af studienørderne (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Jeg skal finde ud af om 0,2 time og 12 minutter er det samme.

- og det er det.

0,1 time = 6 minutter.

0,4 time = 24 minutter..

Hvad er forklaring på dette? Hvorfor giver 0,2 time 12 minutter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2012 af mathon

     

                   0,2 time = (2/10) • (1 time) = (2/10) • (60 min) = 2·(1/10) • (60 min) = 2·(6 min) = 12 min


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. november 2012 af HTXnørden (Slettet)

Du ganger bare med 60


Skriv et svar til: Hvorfor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.