Fysik

Afstandskvadratloven

04. november 2012 af hahaw (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej

 

Jeg har lige p.t. om afstandskvadratloven i fysik og vi har fået en rapport for jeg forstår dog ikke hvad der menes med omvendtproportionalitet, i afstandkvadratloven


Brugbart svar (2)

Svar #1
04. november 2012 af DrNielsen

Det er formen ligningen er på :-)

Y = a * 1/x :-)


Svar #2
04. november 2012 af hahaw (Slettet)

#1


Det er formen ligningen er på :-)

Y = a * 1/x :-)

men hvad har det med afstandskvadratloven at gøre I = P0/4*PI*R^2

 


Brugbart svar (2)

Svar #3
04. november 2012 af peter lind

I #1 er der angivet hvad der menes med omvendt proportional med. I afstands loven er det omvendt proportional med kvadratet på afstanden så det bliver y = k/x2


Svar #4
04. november 2012 af hahaw (Slettet)

når ja, Tak for hjælpen :-)  


Skriv et svar til: Afstandskvadratloven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.