Matematik

Panserformlen

05. november 2012 af kway2high (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Jeg er gået noget i stå i forståelsen af hvad der er hvad i den panserformel. 

Jeg skal ha løst at 

y'= 0,2*y*(1,6-y) .. jeg er fudstændig blank, så jeg sætter min lid til jer derude.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2012 af mathon

            

               y ' = 0,2·y·(1,6-y) = 0,32y - 0,2y2  =  -0,2y2 + 0,32y = -(1/5)y2 + (8/25)y

               y = ∫ (-(1/5)y2 + (8/25)y)dy = -(1/15)y3 + (4/25)y2 + k

 


Skriv et svar til: Panserformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.