Fysik

Temperaturændring!

05. november 2012 af Hyldeblomst22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg er ked af at sidde med det så sent men jeg kan ikke forstå mine resultater ...

Opg er vedhæftet..

Spørgsmål 12: Hvis jeg udregner temp-ændringen ud fra de to ligninger burde resultatet vel ligne hinanden? Eller hvordan? Det ene giver 8.84 den næste giver 88,4.. Kommaet er jo bare rykket men hvorfor? Og hvad gør jeg evt. forkert?

Fysik er nyt for mig please hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Du har jo ikke beskrevet i detaljer, hvad du gør, så hvordan skal vi kunne afgøre, hvad du gør forkert? Om man dividerer Q med (c·m) eller med C , hvor C = c·m , vil man jo få samme resultat.


Svar #2
05. november 2012 af Hyldeblomst22 (Slettet)

Hvis jeg udregner resultatet ud fra c*m bliver resultatet 8,84 men med C bliver det 88,4? Hvorfor? Jeg har prøvet med paranteser men min lommeregner er stadig uenig i at det skulle blive det samme...


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

#2

Du kan forhåbentlig se, at man vil få samme resultat ved Q/(c·m) som ved Q/C , når C = c·m ?


Svar #4
05. november 2012 af Hyldeblomst22 (Slettet)

Det kan jeg godt derfor kan jeg ikke forstå at jeg får 2 forskellige resultater på en lommeregner... Taster 800/(452*0,02) og får 8,84 (452*0,02 = 9,04) Hvis jeg taster 800/9,04 får jeg 88,4.. Jeg kan godt se at C = c*m men forstår ikke hvordan det kan give 2 forskellige svar... Men de 88,4 må være det jeg skal gå efter så...?


Brugbart svar (1)

Svar #5
05. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Hvis man beregner 800/(452*0,02) får man 88,496 . Måske du skal lære din lommeregner nærmere at kende.


Skriv et svar til: Temperaturændring!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.