Matematik

ligning? hvor x=-1?

19. september 2005 af h-damen (Slettet)
4x3-13x2-13+4=o
x=-1
skal den løses sådan:
(4x3-13x2-13x+4)7(x+1)?

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2005 af Waterhouse (Slettet)

Hvis syvtallet er et divisionstegn, så ja.

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2005 af Duffy

4*x^3-13*x^2-13*x+4 = 0

(4*x-1)*(x-4)*(x+1) = 0

x E {1/4, 4, -1}


Duffy

Svar #3
19. september 2005 af h-damen (Slettet)

mange mange tak

Skriv et svar til: ligning? hvor x=-1?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.