Matematik

Koordinatsættet til førsteakse

07. november 2012 af stinedenseje (Slettet) - Niveau: A-niveau

OPGAVE

En cirkel er givet ved ligningen 

(x+2)^2 + (y-2)^2 = 8 

Bestem koordinatsættet til hvert af cirklens skæringspunkter med koordinatsystemets førsteakse. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Punkter på førsteaksen har y = 0 , Beregn disse punkters x-koordinater ved at løse ligningen

(x+2)2 + (0-2)2 = 8


Svar #2
07. november 2012 af stinedenseje (Slettet)

tak. Opgaven er hermed løst :) 


Skriv et svar til: Koordinatsættet til førsteakse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.