Matematik

y'=b-ay

07. november 2012 af emiliehan (Slettet) - Niveau: A-niveau

y'=b-ay

Nogen der kan forklare hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2012 af Andersen11 (Slettet)

Forklare hvorfor hvilket?

Hvad spørger du om?

Søger du en forklaring om, hvordan man løser differentialligningen?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. november 2012 af Geeek (Slettet)

http://www.youtube.com/watch?v=8im_geg5TrQ


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2012 af Euroman28

jeg tror jeg hvad hun mener.

Lad os sige du har en tønde med 10 liter vand i. Du laver et  hul så der strømmer 0.5L vand ud pr. sek.

Hastigheden hvormed vandet strømmer ud kan udtrykkes ved af en differential-ligning

Det er et eks på hvor ligning y'=b-ay kan anvendes og den har løsning

- - -

Der er Matematik i alt.


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2012 af mathon

 

                                                    y ' = b - ay         

                                                    y = Ce-ax + (b/a)


Skriv et svar til: y'=b-ay

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.